MENUKAART RESTAURANT

 

In restaurant Het oude Politiebureau kunt u zelf uw menu samenstellen. Eindeloos variëren met verrassende gerechten van de kaart hiernaast. U kiest de gerechten zelf. Wekelijks wisselen deze lekkernijen. Onze kok laat zich inspireren door de seizoenen en de beschikbaarheid van dagverse (streek)producten.

 

Liever à la carte eten? Kijk dan verderop in onze menukaart.

 


Keuzemenu van dit seizoen

 

Gamba | gekonfijt met paprika, gepofte knoflook, tomaat, zeekraal en kwartel eidooier

Pastrami | van rund, Manchego kaas, meloesuitjes, zoetzure bloemkool en mosterd

Saffraan | panna cotta met granaatappel, geitenkaas, cashewnoten en kruiden olie

Pastinaak | soep met rucola crème, hazelnoot en gezouten citroen

 

Vis van de Dag | zwarte tagliatelle, venkel crème, olijf en een roomsaus met citroentijm 

Lam | bout en stoof met pommes neuf, peultjes, shiitake, mais crème en rode ui compote

Bloemkool | steak met groene asperges, geroosterde amandel, koolrabi en salsa verde

 

Blauwader kaas | cheesecake met perencompote, crumble van pecannoot en een portgelei

Baba au Rhum | traditioneel Frans dessert met banaan, citroen en steranijs

Chocolade | mousse met kiwi, zoete avocado crème en pistachemunt ijs

 

3-gangen | zevenendertig 
4-gangen | drieenveertig vijftig
Businesslunch | vijfentwintig 
binnen een uur een dagelijks wisselend lunchmenu & koffie naar keuze


Voorgerechten

A la Carte

 

Fine Claires | 3,50 (prijs per stuk)
citroen en sauce mignonette

 

Krabmayonaise | 15,00
groene curry, zoetzure komkommer, aardappelkroepoek en een gepocheerd ei

 

Tonijn | 15,50
geschroeid met avocado crème, olie van chorizo, gele paprika, grapefruit en kroepoek van saffraan

 

Asperge | 9,50
soep met een crème van peterselie

 

Carpaccio | 13,50
smaakvolle runderlende met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en rucola

 

Buikspek | 12,50 
gemarineerd met zoetzure rabarber, rode peper, een olie van laos, bosui en gestoofde radijs

 


Hoofdgerechten

A la Carte

 

Sliptong | 22,75
Halve portie | 13,75
groene asperges, peultjes, diverse bereidingen van knolselderij en een beurre noisette

 

Rogvleugel | 22,75
Halve portie | 13,75

udon noedels, baby paksoi, sugersnaps en harissa

 

Polenta | 17,50
Halve portie | 11,75

krokant met tuinbonen, tomaat chutney, mini mais, groene kool en Parmezaanse kaas

 

Kalfssucade | 24,50
Halve portie | 14,75

een mousseline van aardappel en knoflook, groene kool, rode ui en kappertjes jus

 

Ossenhaas | 27,50
Halve portie | 16,75

truffelaardappel, asperges, bospeen en meloesuitjes

 

Asperges | dagprijs
Halve portie | dagprijs

klassiek; krieltjes, boerenham, Hollandaise saus, gepocheerd ei
(ook vegetarisch)

 

Desserts

A la Carte


Kaffir | 9,50
mango, passievrucht sorbet, gember crumble en een olie van rode peper

 

Witte chocolade | 9,50 
parfait met structuren van framboos, koffie en amandel crumble

 

Proeverij van 3 desserts | 7,50

 

Proef Remeker | 9,50
regionale kaas uit Lunteren: ‘Pril, Rijp & Olde’ met appelstroop, druivenmosterd en brioche

 

Kaas assortiment | 12,50
vijf soorten kaas met appelstroop, druivenmosterd en brioche

 

Koffie compleet | 6,50
onbeperkt koffie of thee met huisgemaakte friandises 

 


reserveren    download restaurantmenu