MENUKAART RESTAURANT

 

In restaurant Het oude Politiebureau kunt u zelf uw menu samenstellen. Eindeloos variëren met verrassende gerechten van de kaart hiernaast. U kiest de gerechten zelf. Wekelijks wisselen deze lekkernijen. Onze kok laat zich inspireren door de seizoenen en de beschikbaarheid van dagverse (streek)producten.

 

Liever à la carte eten? Kijk dan verderop in onze menukaart.

 


Keuzemenu van dit seizoen

 

Gamba | gekonfijt met paprika, gepofte knoflook, tomaat, zeekraal en kwartel eidooier

Procureur | chutney en cake van pompoen, rettich, aardappelpapier en mosterd vinaigrette

Parelcouscous | baharat, Pecorino, bleekselderij, tomaat en kaki fruit

Pastinaak | soep met rucola crème, hazelnoot en gezouten citroen

 

Vis van de Dag | fregola, aubergine, venkel en een schuimge saus van basilicum

Bavette | gekonfijte roseval, zuurkool, gepofte zoete ui en een jus van rozemarijn

Knolselderij | structuren van bloemkool, king boleet en amandel knoflook schuim

 

Blauwader kaas | peperkoek, vijg, pecannoot, kruidnagel en mascarpone

Baba au Rhum | traditioneel Frans dessert met banaan, citroen en steranijs

Bergamot | witte chocolade en rozemarijn

 

3-gangen | zevenendertig 
4-gangen | drieenveertig vijftig
Businesslunch | vijfentwintig 
binnen een uur een dagelijks wisselend lunchmenu & koffie naar keuze


Voorgerechten

A la Carte

 

Fine Claires | 3,75 (prijs per stuk)
citroen en sauce mignonette

 

Krabmayonaise | 15,00
groene curry, zoetzure komkommer, aardappelkroepoek en een gepocheerd ei

 

Kingfish | 15,75
sashimi met dashi bouillon, yuzu, radijs, aubergine en zeewiersalade

 

Aardappel | 11,50
blini met gepocheerde kwarteleitjes, mierikswortel, gepickelde rode ui, verse dille en chioggiabiet

 

Carpaccio | 13,50
smaakvolle runderlende met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en rucola

 

Speenvarken | 14,50 
licht gerookt met salade van rode linzen, mosterd, knolselderij, zoete ui en truffelaardappel

 


Hoofdgerechten

A la Carte

 

Sliptong | 22,75
Halve portie | 13,75
met een risotto van schaaldieren, beurre blanc, venkel, gepofte tomaat en peultjes

 

Skrei | 23,50
Halve portie | 14,25

ravioli en jus van stoofvlees en winterse groenten

 

Risotto | 19,50
Halve portie | 12,75

pompoen, zonnebloempitten, geitenkaas, bladselderij en een gepocheerd ei

 

Tamme Eendenborst | 21,50
Halve portie | 13,50

rilette van de bout, pastinaak mousseline, schorseneren, bosui en oesterzwam

 

Ossenhaas | 29,50
Halve portie | 17,75

terrine van aardappel, crème van gebakken ui, duxelles, pastinaak en kalfsjus

 

Desserts

A la Carte


Appel | 9,50
gekarameliseerd met kaneelijs, mascarpone, een crème van steranijs, citroen en geweckte rozijnen

 

Mille feuille | 9,50 
chocolade mousse, madarijn en mint 

 

Proeverij van 3 desserts | 7,50

 

Proef Remeker | 9,50
wereldberoemde kaas uit Lunteren: ‘Pril, Rijp & Olde’ met appelstroop, druivenmosterd en brioche

 

Kaas assortiment | 12,50
vijf soorten kaas met appelstroop, druivenmosterd en brioche

 

Koffie compleet | 6,50
onbeperkt koffie of thee met huisgemaakte friandises 

 


reserveren    download restaurantmenu