MENUKAART RESTAURANT

 

In restaurant Het oude Politiebureau kunt u zelf uw menu samenstellen. Eindeloos variëren met verrassende gerechten van de kaart hiernaast. U kiest de gerechten zelf. Wekelijks wisselen deze lekkernijen. Onze kok laat zich inspireren door de seizoenen en de beschikbaarheid van dagverse (streek)producten.

 

Liever à la carte eten? Kijk dan verderop in onze menukaart.

 


Keuzemenu van dit seizoen

 

Tonijn | geschroeid, met bospeen, gemarineerde ananas, bok choy en schuim van gele curry

Ganzenborst | gerookt, met chips & crème van topinamboer, atjar van rode kool, rettich en kruiden 

Geitenkaas  | gebrand, met rode biet, gepocheerde vijg, basilicum en pecannoot

Wildbouillon | met knolselderij en lavascrème

 

Vis van de Dag | king boleet, groene kool, radijs, orzo pasta en saus van dragon en sinaarsappel 

Hert | biefstuk & terrine, pompoen, zwarte knoflook, romanesco en jus van Madeira en kummel

Knolselderij | bereid als steak, 67°C eidooier, gele wortel, oerwortel en stro van knolselderij

 

Brie Rustique | wit schimmelkaas met cake en marshmallow van honing en witte druif

Hazelnoot | cake met hazelnootcrème, mandarijn, verveine panna cotta en ijs van zoethout

Appel | gepocheerd, met parfait van citroentijm, yoghurt wolkjes en witte chocolade

 

3-gangen | zevenendertig 
4-gangen | drieenveertig vijftig
Businesslunch | vijfentwintig 
binnen een uur een dagelijks wisselend lunchmenu & koffie naar keuze


Voorgerechten

A la Carte

 

Zeeuwse creuse | 3,50 (prijs per stuk)
vinaigrette met gin en komkommer

 

Krabmayonaise | 15,00
Een echte HOP-klassieker; groene curry, zoetzure komkommer, aardappelkroepoek en gepocheerd ei 

 

Kreeft | 21,50
met mango, roomkaas, bleekselderij en een dressing van passievrucht & rode peper

 

Ravioli | 12,50
open ravioli met hertenstoof en een schuim van eekhoorntjesbrood

 

Carpaccio | 13,50
smaakvolle runderlende met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en rucola

 

Cuisse de canard | 14,50 
geplukt vlees en een bitterbal van wilde eendenbout, cranberry vinaigrette, mini bietjes, crumble van macadamia en ras el hanout

 

Winterse huzaren | 12,50 
salade van knolselderij en pastinaak, met zoetzure knolselderij, pastinaak chips, kastanjechampignon en truffelvinaigrette 

 


Hoofdgerechten

A la Carte

 

Kabeljauw | 21,75
Halve portie | 14,50
gepekeld, met venkelsalade, crème van gebakken venkel, gerookte koolrabi, schuim van lamsoren en krokante nori

 

Sliptong | 23,75
Halve portie | 15,25

met aardappelmousseline met kruiden, pan sucre, lamsoren en zeewierpasta

 

Ossenhaas | 27,50
Halve portie | 18,50

gnocchi, crème van artisjok, gepofte knoflook, gedroogde tomaat en olijf saliejus

 

Hollandse Haas | 32,00
Halve portie | 19,75

met pommes dauphine, romige schorseneren, romanesco, crème & chips van schorseneren en een saus van goji bessen

 

Tarte de champignons | 17,50
Halve portie | 11,75

met crème van champignons, gemarineerde paddenstoelen, schuim van truffel en winterpostelein

 

Desserts

A la Carte


Licor 43 | 9,50
mousse van licor 43, citroen, clementine, vanille ijs en amandel crumble 

 

Blauwe bes | 9,50 
gemarineerd, met hangop van amandel, blanc manger, gel & gelei van blauwe bes en een bolletje ijs

 

Proeverij van 3 desserts | 9,50

 

Proef Remeker | 9,50
regionale kaas uit Lunteren: ‘Pril, Rijp & Olde’ met mosterd en chutney van mango en gember

 

Kaas van Kees | 12,50
selectie van kaasboer Kees uit Ede met appelstroop en chutney van mango en gember

 

Koffie compleet | 6,50
onbeperkt koffie of thee met huisgemaakte friandises 

 


reserveren    download restaurantmenu