LUNCHKAART BISTRO

 

Soep


Tomatensoep  6,00 
 

Dagsoep  6,00

 

 

 

Jorisbol


biologisch zuurdesem brood gemaakt op eigen wijze door Joris uit Regio FoodValley

 

Remeker Ryp  7,70
gemarineerde linten van courgette en rucola 

 

Geitenkaas  8,00
rode biet, appel, walnoot en aceto balsamico 

 

Ossenworst  8,70
Amsterdamse ui, truffelmayonaise en rucola

 

Parmaham  9,00
pesto en zongedroogde tomaat

 

Carpaccio  9,50
truffelmayonaise, Parmezaan en rucola

 

Zalm  11,50
huisgerookt, met roomkaas, komkommer en mosterd

 

 

 

 

Warm


Uitsmijter  8,70 
naar uw keuze bereid met spek/kaas/ham

 

Clubsandwich 9,00
tomaat, kip, spek en kerrie

 

Kalfskroketten  10,00
van Ecofields uit Wekerom op brood met mosterdmayonaise 

 

Hopper  16,50
hamburger met Remeker kaas, rode ui compote en truffel

 

Kogelbiefstuk  16,50
brood, jus en salade

 

Gamba 16,50 
curry met jasmijnrijst

 

 

 

Lunchplankje  14,00


Een proeverij van kleine bistro lunchgerechtjes

 

 

 

Maaltijdsalades


Salade caesar  11,50 
gegrilde bio kip, gepocheerd ei en Parmezaan

 

Salade geitenkaas  11,50
rode biet, appel, walnoot en aceto balsamico

 

Salade zalm 14,90
huisgerookte zalm met komkommer, roomkaas en een gepocheerd ei

 

Salade American  18,50
rib-eye met tomaat en blauwader kaas


    download restaurantmenu