LUNCHKAART BISTRO

 

Soep


Tomatensoep  6,00 
 

Dagsoep  6,00

 

 

 

Jorisbol


biologisch zuurdesem brood gemaakt op eigen wijze door Joris uit Regio FoodValley

 

Remeker Ryp  7,50
gemarineerde linten van courgette en rucola 

 

Geitenkaas  7,90
rode biet, appel, walnoot en aceto balsamico 

 

Ossenworst  8,50
Amsterdamse ui, truffelmayonaise en rucola

 

Parmaham  8,90
pesto en zongedroogde tomaat

 

Carpaccio  9,50
truffelmayonaise, Parmezaan en rucola

 

Zalm  11,50
huisgerookt, met roomkaas, komkommer en mosterd

 

 

 

 

Warm


Uitsmijter  8,50 
naar uw keuze bereid met spek/kaas/ham

 

Clubsandwich  8,75
tomaat, kip, spek en kerrie

 

Kalfskroketten  9,75
van Ecofields uit Wekerom op brood met mosterdmayonaise 

 

Wild hopper  15,50
wildburger op een brioche met uiencompote, kaas en truffelmayonaise

 

Kogelbiefstuk  15,50
brood, jus en salade

 

Maiskip 15,50 
knapperige groente, udon noedels, shiitake en dashi

 

Gamba 15,50 
curry met gele rijst

 

 

 

Lunchplankje  14,00


Een proeverij van kleine bistro lunchgerechtjes

 

 

 

Maaltijdsalades


Salade caesar  10,80 
gegrilde bio kip, gepocheerd ei en Parmezaan

 

Salade geitenkaas  10,90
rode biet, appel, walnoot en aceto balsamico

 

HOP salade  14,90
gerookte zalm, gamba, ossenworst en parmaham

 

Salade American  18,50
rib-eye met tomaat en blauwader kaas


reserveren    download restaurantmenu