KEUZEMENU BISTRO

 

Voorgerecht, hoofdgerecht en toetje 27,50

 

 

Voorgerecht  9,00


Tomatensoep  6,00 

 

Dagsoep  6,00

 

Carpaccio
met basilicum pesto, Parmezaan en rucola

 

Steak tartaar
67°C eidooier, pickels, sjalot en toast

 

Zalm
gerookt, met yoghurt en soyavinaigrette 

 

Gamba
gegrild, met mango-chutney, roomkaas en basilicum 

 

Buffelmozzarella
verse vijg, basilicum en olijfolie 

 

Couscoussalade
granaatappel, feta, geroosterde amadel, olijf en munt 

 

Stokbrood met gekruide boter  3,00

 

Jorisbol met truffelmayonaise, tapenade en tzatziki  3,75

 

 

 

Hoofdgerecht  15,50

bij alle hoofdgerechten worden frieten & salade geserveerd.


HOP's biefstuk
Ierse kogelbiefstuk met gegrilde groente en pepersaus of kalfsjus

 

Wild Hopper
wildburger op een brioche met uiencompote, kaas en truffelmayonaise

 

Maiskip
met knapperige groente, udon noedels, shiitake en dashi 

 

Vis van de dag
het lekkerste visje met groente uit het seizoen en frisse couscoussalade 

 

Jambalaya HOP style
pannetje met kruidige saffraanrijst, groente en kip met chorizo, mosselen, gamba's en kokkels, geserveerd met stokbrood

 

Tagliatelle
met linten van courgette, zongedroogde tomaat en aioli

 

Risotto
tomige risotto met bospaddenstoelen en truffeltapenade 

 

 

 

 

Toetjes  6,00


Crème Brulée
kardemom

 

Cheesecake
bosvruchtenijs en pure chocolade
 

Yoghurt
yoghurt-citroenmousse met rood frui en yoghurtijs

 

Proeverij
van 3 kleine desserts

 

Kaas van Kees
selectie van drie Europese kazen van kaasboer Kees uit Ede

 

Proef remeker
pril | ryp | olde

 

 

 

Proefplankmenu  35,00 p.p.


Een proeverij van kleine gerechten. Een heerlijke combinatie van vis-, vlees- en vegetarische gerechen. Geserveerd op stoere planken om samen van te genieten. 

 

 

 

Maaltijdsalades


 

Salade caesar  10,80
gegrilde biokip, gepocheerd ei en Parmezaan

 

Salade geitenkaas  10,90 
rode biet, appel, walnoot en aceto balsamico

 

HOP salade 14,90
gerookte zalm, gamba, ossenworst en parmaham

 

Salade American  18,50
rib-eye met tomaat en blauwaderkaas

 


reserveren    download restaurantmenu