KEUZEMENU BISTRO

 

Voorgerecht, hoofdgerecht en toetje 28,50

 

 

Voorgerecht  9,00


Tomatensoep  6,00 

 

Dagsoep  6,00

 

Carpaccio
met basilicum pesto, Parmezaan en rucola

 

Steak tartaar
klassiek; met ei, truffel,Parmazaan en toast

 

Zalm
gerookt, met zoetzure komkommer,roomkaas en toast

 

Caprese
tomaat, buffelmozzarella, pesto en olijfolie
 

 

 

Stokbrood met gekruide boter  3,00

 

Jorisbol met truffelmayonaise, tapenade en tzatziki  3,75

 

 

 

Hoofdgerecht  16,50

bij alle hoofdgerechten worden frieten & salade geserveerd.


HOP's biefstuk
Ierse kogelbiefstuk met gegrilde groente en pepersaus

 

Hopper
hamburger met Remeker kaas, rode ui compote en truffel

 

Boeuf stroganoff
met witte kool, kummel en rijst

 

Vis van de dag
het lekkerste visje van het seizoen met groente 

 

Gamba
curry met jasmijnrijst

 

Risotto
met groene kruiden en een gepocheerd ei

 

 

 

 

Toetjes  6,00


Crème brûlée
vanille

 

Cheesecake
mandarijn en passievruchtsorbet
 

Snickers
mascarpone, chocolade, gezouten karamel en crunch van pinda 

 

Proeverij
van 3 kleine desserts +1,50

 

Kaas van Kees
selectie van drie Europese kazen van kaasboer Kees uit Ede

 

Proef remeker
pril | ryp | olde

 

 

 

Proefplankmenu  35,00 p.p.


Een proeverij van kleine gerechten. Een heerlijke combinatie van vis-, vlees- en vegetarische gerechen. Geserveerd op stoere planken om samen van te genieten. 

 

 

 

Maaltijdsalades


 

Salade caesar  11,50
gegrilde biokip, gepocheerd ei en Parmezaan

 

Salade geitenkaas  11,50 
rode biet, appel, walnoot en aceto balsamico

 

Zalm 14,90
huisgerookte zalm met komkommer, roomkaas en gepoceerd ei

 

Salade American  18,50
rib-eye met tomaat en blauwaderkaas

 


    download restaurantmenu