MENUKAART RESTAURANT

 

In restaurant Het oude Politiebureau kunt u zelf uw menu samenstellen. Eindeloos variëren met verrassende gerechten van de kaart hiernaast. U kiest de gerechten zelf. Wekelijks wisselen deze lekkernijen. Onze kok laat zich inspireren door de seizoenen en de beschikbaarheid van dagverse (streek)producten.

 

Liever à la carte eten? Kijk dan verderop in onze menukaart.

 


Keuzemenu van dit seizoen

 

Gamba | avocado, tomaat, Chinese bieslook en gepocheerd kwartelei

Kwartel | rode biet, groene appel, peterselie crème en crumble van noten

Gazpacho | truffel, geitenkaas en sriracha

Paprikasoep | olijf, salie en zure room

 

Vis van de Dag | blini, courgette, romanesco, radijs en beurre blanc van bladselderij

Ierse entrecote | opperdoezer Ronde, gele biet, knolselderij en bosui

Risotto | limoen en verse groene kruiden

 

Brie de Meaux | abrikoos, amandel en witte port

Koffie | mango en witte chocolade

Perzik | vanille panna cotta, yuzu en tuille

 

3-gangen | zevenendertig 
4-gangen | drieenveertig vijftig
Businesslunch | vijfentwintig 
binnen een uur een dagelijks wisselend lunchmenu & koffie naar keuze


Voorgerechten

A la Carte

 

Fine Claires | 3,75 (prijs per stuk)
citroen en sauce mignonette

 

Zeebaars | 14,50
filet, crème van koriander, intvis, pittige bloemkool, radijs en een schuim van eiwit en zeewater uit Holland

 

Krabmayonaise | 15,00
groene curry, zoetzure komkommer, aardappelkroepoek en een gepocheerd ei

 

Pompoen | 12,75
verschillende bereidingen van pompoen met vadouvan, sinaasappel, olijf, postelein en cottage cheese

 

Carpaccio | 13,50
smaakvolle runderlende met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en rucola

 

Wildzwijn wang | 14,50 
variatie van knolselderij, schuim en gelei van zuurkool, salie, walnoot en Kanzi appel

 


Hoofdgerechten

A la Carte

 

Snoekbaars | 22,75
Halve portie | 13,75
gevulde groene koolbladeren, crème van artisjok, bleekselderij, eekhoorntjesbrood en paddenstoelen

 

Bouillabaisse | 23,75
Halve portie | 14,25

klassiek Frans gerecht op eigentijdse wijze. Heerlijke vis en schelpdieren met huisgemaakte kroepoek van salmorejo

 

Boleten | 19,50
Halve portie | 12,75

gegrilde paddenstoelen met een ragout van knolselderij, peterselie, een op 62°C gegaarde eidooier en jus van morille

 

Ossenhaas | 29,50
Halve portie | 17,75

terrine van aardappel, crème van gebakken ui, duxelles, pastinaak en kalfsjus

 

Hollandse Haas | 32,50
Halve portie | 19,25

biefstuk van de rug en een heerlijke stoof van de lopers met Pommes Paolo, boerenkool, druif en een jus van Edesche Tripel

 

Desserts

A la Carte


Appel | 9,50
merengue en ijs van appel, kervel, limoen en bevroren crème fraîche

 

Stoofpeer | 9,50 
kaneelstokjes en ijs van mascarpone met mousse van pure chocolade 70%

 

Proeverij van 3 desserts | 7,50

 

Proef Remeker | 9,50
wereldberoemde kaas uit Lunteren: ‘Pril, Rijp & Olde’ met mosterd, paprikajam en notenbrood

 

Kaas assortiment | 12,50
met vijf soorten kaas, vijgencompote, paprikajam en notenbrood

 

Koffie compleet | 6,50
onbeperkt koffie of thee met huisgemaakte friandises 

 


reserveren    download restaurantmenu